Solar Solutions Nederland

De pakketten die wij aanbieden zijn ter indicatie, de daadwerkelijke prijs voor het leveren van onze producten en de installatie ervan is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Samen met u bepalen wij vooraf hoeveel panelen nodig zijn voor de opbrengst die u nodig heeft. De gewenste opbrengst is bijvoorbeeld sterk afhankelijk van de samenstelling van uw gezin. Uiteraard is ook de beschikbare ruimte op uw dak van invloed op de hoeveelheid panelen wij kunnen installeren.

Om te bepalen wat voor u de meest geschikte oplossing is, komen wij graag bij u langs om u verder te informeren over de mogelijkheden. Op basis van dit adviesgesprek kunnen wij u een passende offerte aanbieden. Als u zelf al een idee heeft welk pakket het best bij uw situatie past selecteer deze dan hieronder, zo kunnen wij u gerichter helpen met het vinden van de juiste oplossing.

Zonnepanelen van Solar Solutions Nederland voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen. In combinatie met de hoogwaardige GoodWe omvormers en vakkundige kennis leveren wij uitsluitend de beste materialen en zorgen altijd voor een professionele installatie.

Op basis van de samenstelling van uw huishouding, huidig energieverbruik en uiteraard de ruimte die u beschikbaar heeft voor het plaatsen van onze panelen zullen wij een persoonlijk advies uitbrengen over de meest geschikte oplossing in uw specifieke situatie.

Ondanks onze persoonlijke en professionele aanpak en de kwaliteitsproducten die wij gerbuiken kunnen wij u een hogere Kilowatt opbrengst per vierkante meter garanderen in vergelijking met bijvoorbeeld E-On, zelfs voor een lagere prijs!

Daarnaast gelden alle fiscale voordelen en subsidies die er beschikbaar zijn ook nog steeds. Op de pagina Producten kunt u nog veel meer lezen over de producten die wij gebruiken.